Vidste du at...

Størstedelen af Danmarks virksomheder i 2017 er mindre selskaber, som er stiftet som enkeltmandsvirksomhed eller mindre iværksætterselskaber.
 
Vi tilbyder rådgivning inden for økonomi til netop disse selskabstyper, da vi ikke er en fast ydelse per måned i de traditionelle lønomkostninger, men en konsulentkontrakt, hvor vi går ind og hjælper med at holde styr på den daglige økonomi og giver et overblik over, hvor mange penge der går ud og fakturerer jeres kunder. Hermed I får hænderne fri til at gøre det I er bedst til, mens du kan sove trygt om natten, fordi du ved Hoecks Consulting passer tallene. 
 
Ifølge reglerne fra 2016 i loven om stiftelse af enkeltmandsvirksomhed er kravet til revisor ikke fyldestgørende, medmindre virksomheden er stiftet i et A/S, ApS eller et IVS selskab, så SKAL man dokumentere årsregnskab til Erhvervsstyrelsen og have en revisor på som dokumentation. Ved enkeltmandsvirksomhed skal man få hjælp til at lave årsopgørelse og indberette dit overskud/underskud og andre aktiver.  
 
Hoecks Consulting er en virksomhed med opstart i 2015, og vi tilbyder vores rådgivning til mindre selskaber. Vi har årevis erfaring og speciale indenfor økonomi, revision og administration. læs mere her.
 
Så står I og mangler hjælp til fakturering, den daglige bogføring, moms, skat og løn, så er Hoecks Consulting klar til at servicere din virksomhed.
 
Vi kan også bookes til at koordinere den daglige administration, herunder reception, telefon, booking af møder, arkiveringsopgaver, ad hoc opgaver eller meget mere.
 
Kort sagt er Hoecks Consulting din personlige kontakt inden for økonomistyring og administration i hovedstadsområdet.
 
Hoecks Consulting | CVR: 36215526 | Oldmarken 32, 2880 Bagsværd - Danmark | Tlf.: 22449939 | hoeck05@gmail.com