Om virksomheden / Produktydelserne
Har din virksomhed brug for hjælp med at holde den daglige økonomi og administration, eller skal I blot have hjælp til at koordinere nogle arbejdsgange, så netop den daglig økonomi kommer til at virke gnidningsløst i hverdagen på kontoret og udadtil for kunderne?
 
Så har Hoecks Consulting en pakkeløsning der vil hjæpe virksomheden i det daglige, eller man kan også vælge en af ydelserne. Priserne på disse om det er pakkeløsning eller enkelt, så er det skræddersyet til virksomhedens behov og ønsker på et personligt møde. Læs mere her og ring og få et godt tilbud i dag, fordi gode tilbud varer ikke evigt.
 
Produktydelser anvendes således:
 1. Økonomi:
  1. Bogføring,
  2. Budgettering,
  3. Selvangivelse og momsafregning hos SKAT,
  4. Løn, og
  5. Årsregnskab, der udarbejdes i Excel og i overensstemmelse med den nuværende lov.
 2. Administration:
  1. Koordinering af arbejdsplaner, timeplaner mv.
  2. Koordinering i reception, mødebooking og telefonpasning
 3. Projektarbejde
  1. Står virksomheden over for nye vækst og ekspanderingsmuligheder, så kan vi bidrage med at lægge det helt rigtige budget og holde styr på økonomien, så virksomheden kan vokse, og dermed få omsætningen til at vokse yderligere. I sådan en situation vil der også være en øget økonomisk rådgivning og bevågenhed, så det bliver det helt rigtige tiltag for virksomheden.
 
En mulig pakkeløsning:
 
 • Koordinering: Her er der behov for hjælp med at controlle på budgetterne og administrere i det daglige, det kan eksempelvis være lave arbejdsplaner og/eller koordinere med budgetplanlægningen bliver overholdt i forskellige arbejdsgange.
 • Økonomi: Her er behovet bogføring, fakturering og regnskab. Vi ordner det hele, sågar også moms og skat. Vi sørger for økonomien er styret med hård men retfærdig hånd, og der er penge til alle ønsker, især fra ledelsen.
 • Administration: Behovet her er hjælp til at få virksomheden til at virke professionel overfor kunderne. Har man mange besøg i virksomheden, kan det være en fordel at have en reception. Det kan vi hjælpe med på fast honorar, altså i det omfang, hvor telefonerne skal være åbne.  Ordne ad hoc opgaver, der er praktiske, men som er svære at finde tid til i en presset hverdag.
 • Projekt: Vi tilbyder også vores assistance ved længere eller kortere varende projekter. Står virksomheden over for en udfordring/ændring i struktur eller blot en ide der skal kigges på, der kan optimere økonomi og virksomhed, så kan vi tilbyde assistance i LEAN, hvor vi ved koordinering går ind og får hele processen til at fremstå let.
Se valgpakkerne her, som Hoecks Consulting udbyder.
Hoecks Consulting | CVR: 36215526 | Oldmarken 32, 2880 Bagsværd - Danmark | Tlf.: 22449939 | hoeck05@gmail.com