Om virksomheden / Vision, Strategi og Mål
Hoecks Consulting er til for at gøre det lettere for dig og din virksomhed, så står du og mangler hjælp i det daglige med at styre økonomien og holde den daglige administration kørende, så¨er Hoecks Consulting det rette for jer.

Kontakt mig her og indtast dine oplysninger eller ring personligt på
22 44 99 39.
Visionen hos Hoecks Consulting er at hjælpe mindre erhvervsdrivende med at gøre hverdagen lettere, hvad enten det skulle være med bogføring, månedlige eller årsafslutninger på regnskaber og budgetplanlægning, så vil vi yde en kompetent service på den økonomiske rådgivnig og koordinering i reception og administrative opgaver i form af LEAN-procesoptimering, arbejdsplaner, kundehenvendelser- og mødebooking. Alt sammen opgaver, som I trygt kan outsource til mig. Visionen er at blive en af Danmarks førende konsulentvirksomheder inden for økonomistyring og administration i hovedstadsregionen.
 
Strategien for at nå virksomhedens vision er at være 100 % troværdig og respekterede blandt vores kunder. Dette sker ved, at kommunikationen  er uformel og personlig. Vi vil altid se kunderne i øjenhøjde og have stor respekt for det de laver, derfor forventer vi ligeledes også, at der er gensidig respekt for os som professionel rådgiver og partner. Kunderne kan altid regne med der er et fortroligt tillidsbånd i partnerskabet. 
 
Målet med virksomheden er, at vi yder god kompetent økonomisk rådgivning og er seriøs med alt hvad vi foretager os og sætter i gang. Ligeledes er vi professionelle, når vi arbejder med vores kunder.
 
Omvendt er vi forvent med, at kunderne og potentielle kunder ligeledes er kompetente og professionelle, lige meget om det er et kaffemøde eller en reel konsulentkontrakt.
Hoecks Consulting | CVR: 36215526 | Oldmarken 32, 2880 Bagsværd - Danmark | Tlf.: 22449939 | hoeck05@gmail.com