Links til markedsføring i pressen:
 
Omtale i Ugebladet fra 11. marts 2015
 

Om virksomheden

Hoecks Consulting er en konsulentvirksomhed, som er opstartet på baggrund af, at vi vil gøre en forskel i servicen omkring at lægge et regnskab for en virksomhed. Derfor udfylder vi arbejde, hvor kunderne ikke behøver at tænke på de traditionelle lønomkostninger ved at lave samarbejde med en konsulent.
 
Vi træder til i den daglige hverdag og hjælper i virksomheden. Vores kunder er mindre erhvervsdrivende, der ønsker konsulent bistand til revision, økonomistyring, koordineringsopgaver med reception. telefon, mødebooking, og til at få de daglige administrative opgaver i hverdagen til at fungere. Her taler vi om LEAN-procesoptimering, der alt i alt giver en lettere hverdag.
 
Indehaverens baggrund
 
Jeg er uddannet godkendt revisor med speciale i revision og regnskab i mindre og større virksomheder. Jeg har erfaring med regnskab og administration fra stillinger i den private sektor.
 
Har mine kunder medarbejdere tilbyder jeg også assistance til HR og løn. Her er jeg erfaren bruger af Danløn og DataLøn.
 
Ved LEAN-procesoptimering er jeg uddannet til at rådgive virksomheder til at få det bedste ud af deres budgetter, så man får det bedste resultat i årets regnskab, der samlet set giver en lettere hverdag på kontoret, fordi der ingen bekymringer er blandt medarbejderne. Og glade medarbejdere - giver glade kunder.
 
Jeg er med andre ord jeres nye personlige kontakt inden for økonomistyring. Herunder selvangivelse hos SKAT, momsafregning, løn, reception, bogholderi og årsregnskab. Alt sammen kan gøres til en konkurrencedygtig pris i forhold til det du giver i dag hos revisoren.
 
Jeg giver altid en personlig service og økonomisk rådgivning, der er til for at skabe merværdi for virksomhedens drift og fremtidig vækst. Jeg ser et regnskab ligesom en primær motor, som skal holdes igang ved at tilsætte olie, og dette kan jeg bidrage med, så hverdagen i virksomheden bliver en leg.
Hoecks Consulting | CVR: 36215526 | Oldmarken 32, 2880 Bagsværd - Danmark | Tlf.: 22449939 | hoeck05@gmail.com